Ngjarjet dhe lajmetUpcoming

Rruzarja Shenjte

9:00 am 9:00 am


Vjen në vazhdim
E Premte 9:00 am

Rruzarja Shenjte

E Premte 10:00 am

Teologjia Morale

E Premte 11:15 am

Leximi i Librit

E Premte 11:45 am

Shenjtërit e ditës

E Premte 4:00 pm

Ripërtëritja Shpirtërore

E Premte 5:15 pm

Të Përgaditemi për Meshë

E Premte 5:30 pm

Rruzarja Shenjte


Faqja e Drejtorit


Lajmet e fundit


Ngjarjet e fundit


Regjistrohuni

Radio Maria Kosove

Current track
TITLE
ARTIST