Uncategorized

MARIATONA 2018, Prezantimi i Projektit të dytë që RMK, ka përzgjedhur ta ndihmoj dhe biseda me Jozef Nassar, përgjegjës i RM për Lindjen e Mesme dhe Oqeaninë, Projekti: Radio Maria në Nazaret   Ne e kuptuam, se prania e një stacioni radiofonik katolik në këtë rajon i jep shpresë katolikëve, të cilët në nivel lokal […]

Prezantimi i projektit: Radio Maria në Kampin e refugjatëve të Sudanit Jugor në Uganda

Mariatona 2018, ''Gëzimi i Ungjillëzimit'' Projekti: Radio Maria në Kampin e refugjatëve të Sudanit Jugor në Uganda

Current track

Title

Artist